Kapcsolat

Miénk a Színpad Egyesület
1077 Budapest, Jósika utca 22.

Telefon: +36 70 242-8757

email: szervezes@kacsohpongracszinhaz.hu

Köszönjük Magyarország!

Miénk az Operett!

Előadásunk részt vesz a Köszönjük Magyarország! programban.

 

2016 nyarán indította útjára a "Miénk az Operett" programot, melynek keretében szeretnénk megismertetni a Nagyérdeműt a magyar operett történetével. Fontos feladatunknak tartjuk a magyar operett megmentését, a méltatlanul elfeledett dalok és művek felkutatását, bemutatását. Ilyen típusú tevékenységet Magyarországon csak mi végzünk, ezért hazánkban ez jelenleg egyedülálló.

Ez az előadás több, mint gálaműsor! Operett jelenetek, színes történetek és a legszebb operett dallamok segítségével a nézők a magyar operett varázslatos világába és históriájába kerülnek. A primadonna és bonviván szerepek mellett megszólalnak a legkedveltebb szubrett és táncos-komikus dallamok is.
A látványos koreográfia, a humor, a színpompás jelmezek és a mindannyiunk által ismert dallamok garantáltan remek szórakozást ígérnek Mindenkinek.

Hisszük, hogy felgyorsult világunkban az előadásaink pár órájára feledtetni tudjuk nézőink gondjait, operett hagyományainkat megőrizzük, és kicsattanó erőnkkel értéket teremthetünk.


Operett formációnk számos helyen megfordult, köztük a Müpában és a Szaravasi Vizi Színházban.


Sajtó megjelenes a pályázatról